Trening høsten 2020

Vi starter opp treningen for høsten 2020 fra og med torsdag 20. august. Som tidligere finner treningen sted på Vestby Arena tirsdager og torsdager. Nybegynnere fra klokken 18-19:00, og videregående fra klokken 19-20:00.

Grunnet coronasituasjonen vil vi fortsette med de samme rutinene som har gått seg til det første halvåret:

Det kan maksimum være 20 personer på hvert treningsparti. Garderober er avstengt, det betyr at du må komme ferdig skiftet og forlate arenaen på samme måte. Ta gjerne med ditt personlige håndkle (og drikkeflaske!). Kom nøyaktig til ditt treningstidspunkt. Det er ikke tilrådelig å henge rundt i gangene på Arenaen før eller etter trening!

For nybegynnerpartiet: Foreldre kan IKKE sitte inne i hallen mens treningen pågår. Dere må vente utenfor eller på annet, egnet sted i arenaen. Barna selv har mindre restriksjoner hva angår nærhet og avstand under treningen, og slik vil det være til det eventuelt foreligger andre beskjed fra nasjonale smittevernsmyndigheter.

For videregående parti: Alle voksne utøvere må fortsatt praktisere avstandsregler, og for tiden vil det si minimum én meters avstand til andre på treningen.

Vi er nødt til å være strenge med begrensning på antallet tilstede på hver trening. Maksimum 20 kan delta på hver trening, og for å holde oversikt over både antall og hvem som er tilstede (om det i ettertid vil være behov for ettersporing av dette). Derfor må alle som ønsker å trene på sitt gitte tidspunkt på den enkelte trenignsdag sende en epost og varsle Christian om at de kommer på trening.

Send en epost til christian.oygarden@gmail.com og fortell om du/barnet ditt kommer til den respektive trening!

HUSK:

  • Er du SYK eller har mistanke om at du kan være syk skal du IKKE komme på trening!
  • Vi har med håndsprit, men det betyr ikke at du ikke skal slappe av med håndhygiene. Vask hendene ofte – det finnes toaletter.
  • Må du hoste, host i armkroken!