Formål

Vestby Karateklubbs formål er å undervise og trene medlemmer i Shotkan karate. Det overordnede målet med treningen er å styrke og utvikle hver enkelt utøvers fysiske og psykiske holdninger og ferdigheter.  Dette foregår i tråd med NIFs normer og retningslinjer for trening. (Dette er innholdet i paragraf 1 vedtektene til Vestby Karateklubb).

Hvis du er nysgjerrig er det bare å møte opp, enten for å se eller delta på treningen! Karate er for alle.

Motivasjon

Treningsvideoer

• Lorem ipsum dolor sit amet
    Aenean nonummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui. Fusce feugiat malesuada odio.
  • Fusce euismod consequat ante
    Vivamus eget nibh. Etiam cursus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse sollicitudin velit sed leo.
  • Donec accumsan malesuada
    Aliquam congue fermentum nisl. Mauris accumsan nulla vel diam. Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet. Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in, auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus.